Noul Ghid de acces este acum disponibil la filialele CECCAR

CECCAR vă pune la dispoziție Ghidul pentru pregătirea candidaților la examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat, ediția a X-a, revizuită, singurul ghid acreditat de organismul profesional pentru pregătirea în vederea susținerii examenului.

Lucrarea conține informațiile necesare în vederea asimilării cunoștințelor cerute pentru accesul la profesie, structurate în studii de caz și întrebări acoperind cele șapte discipline de examen (contabilitate, fiscalitate, drept, audit, evaluarea economică și financiară a întreprinderilor, doctrina și deontologia profesiei contabile, expertiză contabilă), fiind prezentate, totodată, baza legală și modalitățile de rezolvare. Vă puteți familiariza cu modele de subiecte de examen și, în același timp, vă reîmprospătați cunoștințele esențiale pentru a promova examenul de acces la stagiu.

Noua ediție a Ghidului, revizuită, a fost actualizată cu modificările legislative relevante în domeniile de studiu și adaptată cerințelor de lectură ale unui cititor modern, fiind ușor de înțeles.

Ghidul este disponibil spre vânzare la filiala Cluj la prețul de 85 de lei.

57025369_s

Leave your comment